Upit za termin servisa

Želite dogovoriti termin?

Jednostavno unesite najvažnije podatke i Vaš upit biti će odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Upit Termin servisa

Naše usluge

Bankomat blagajna

Bankomat blagajna

Kod nas možete plaćati slijedećim karticama: American Express, Master Card, Diners, Maestro Card, Visa Electron Card, jednokratno ili na rate.
Boutique

Boutique

U našim salonima imamo i prodaju svih bitnih sitnica sa oznakom Vaše marke. VW, Audi, Seat ili Škoda majica, privjesak, model auta, torba, ručnik, naočale, olovka, kapa i još mnogo zanimljivih sitnica pogodnih da ih poklonite sami sebi ili Vama dragim osobama.
Brzi servis

Brzi servis

Poslove koji traju do jednog sata, npr. izmjena ulja, kočnica, guma - izvodimo brzo i povoljno. Rezervirajte svoj termin i uštedite vrijeme.
Café

Café

Dok čekate na svoje vozilo na servisu u salonima smo osigurali za Vas ugodne kutke u kojima možete popiti topli napitak, pročitati novine ili pogledati novosti iz auto industrije..
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Za svakoga ponešto! Uvijek imamo veliki izbor artikala iz područja: sigurnost, komfor, sport, odjeća, zaštita od krađe i mnogo mnogo više.
Dorada

Dorada

Vaš auto napravit ćemo još atraktivnijim spuštanjem i proširenjima.
Javni prijevoz - autobus

Javni prijevoz - autobus

Najbliža stanice javnog prijevoza od našeg salona udaljena je samo 50-tak metara.
Servis auto klime

Servis auto klime

Vaš klima uređaj kod nas je u najboljim rukama - održavanje i popravak.
Lakirnica

Lakirnica

U našoj moderno uređenoj lakiraonici koristimo isključivo kvalitetne boje na bazi vode koje su ujedno u skladu s prirodom. Na poslove lakiranja dajemo garanciju.
Limarija

Limarija

U vlastitoj limariji sa stolom za razvlačenje karoserije Vaše vozilo dovodimo u prvobitno stanje. Pouzdajte se u visoku kvalitetu, jamstvo i prihvatljive cijene.
Njega

Njega

Učinite Vašem vozilu nešto dobro. Sunce, hladnoća, sol i nečistoća uništavaju lak. Redovitom njegom vozila održavate vrijednosti vozila, a omogućujete i njegov "sjajan nastup".
Osiguranje - savjeti

Osiguranje - savjeti

Naši prodajni savjetnici rado će Vam dati i informacije i savjete u svezi osiguranja Vašeg vozila.
Registracija

Registracija

Za nove vlasnike vozila sa područja grada Rijeke registriramo vozilo u Vaše ime. Za sve informacije obratite se Vašem prodajnom savjetniku.
Taxi

Taxi

Nakon što vozilo ostavite kod nas na servisu, ukoliko se niste odlučili na najam našeg vozila, na Vaš zahtjev rado ćemo Vam pozvati taxi.
Tuning/Motor

Tuning/Motor

U našem servisu svoje vozilo možete dotjerati prema vlastitim željama. Od spuštanja preko proširivanja do tuninga motora i optičkog tuninga.
Vučna služba

Vučna služba

Za Vas ćemo u slučaju potrebe organizirati vučnu službu koja će do Vas stići u najkraćem roku - radnim danima, nedjeljom ili praznikom, od 0 do 24 sata.
Vulkanizer

Vulkanizer

Na raspolaganju su Vam sve marke guma po povoljnim cijenama. Raspolažemo vlastitim timom za montaže koji će Vam u najkraćem roku zamijeniti gume.
Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

Ukoliko ste svoje vozilo ostavili na popravku, a u sklopu mobilnog jamstva, iskoristite mogućnost i odvezite se do svog radnog mjesta ili kuće zamjenskim vozilom, o čemu ćete detaljnije upute dobiti kod Vašeg servisnog savjetnika.